Flexwoningen Feijenoord, De Bunt Katendrecht, Sportcampus, Moodz, Heysekade Heijplaat, Lagere energiekosten
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Slimme huizenzoekers kijken eerst op woneninrotterdam.nl.
Online lezen | Afmelden
Wonen in Rotterdam
Duurzame en toekomstbestendige woningen op de Heijplaat.
Ben jij op zoek naar een nieuwe, energiezuinige en duurzame woning, in een dorpsachtige setting, maar tevens in het midden van de havens en op korte afstand van het Rotterdamse centrum? Kom kennis maken met de laatste beschikbare tussenwoningen van de Heysekade tijdens de inloopavond op donderdag 22 december tussen 16:30 – 18:30.
Lees meer
In de Moodz! Stadswoningen met tuin in ZOHO
Wonen in een bruisende buurt dichtbij het centrum en Oude Noorden? De bouw van 31 stadswoningen start volgend jaar en eind 2024 kun je al de sleutel in handen hebben.
Lees meer
Tijdelijke huren in Feijenoord
44 sociale huurwoningen in een kleinschalig gebouw. Mooi afgewerkt, energiezuinig en vooral bedoeld voor bewoning door 1 persoon of kleine gezinnen. Starters uit de wijk Feijenoord krijgen voorrang.
Lees meer
Wonen met historisch havenkarakter
Van Chinatown en zeemanskwartier tot een hippe wijk zonder z’n rauwe randjes te verliezen. Aan de Bundweg op Katendrecht komen twee nieuwe woontorens met zo’n 482 appartementen.
Lees meer
Sportcampus wordt een parkachtige wijk met ruim 800 woningen.
Op het voormalig trainingscomplex Varkenoord in IJsselmonde van sportclub Feyenoord, staat over enkele jaren een parkachtige wijk met 800 woningen, twee middelbare scholen met een sporthal, een verzamelplek voor deelvervoer en andere voorzieningen. Naar verwachting start de bouw van de eerste 500 woningen eind 2024.
Lees meer
Bij nieuwbouw lagere energiekosten
Met een nieuwbouwwoning met energielabel A+++ kun je tot wel 59 procent besparen? Met een energieneutrale woning (energielabel A++++) is dit zelfs 100 procent.
Lees meer
Let op lood in jouw (toekomstige) tuin
Lood in de grond is geen probleem, als het maar niet in het lichaam komt. Vooral baby's en jonge kinderen zijn er gevoelig voor. Check of er lood in de tuin zit met de adres-checker van de gemeente.
Lees meer
Volg alles over wonen in Rotterdam
Facebook   Twitter   Twitter
Rotterdam. make it happen
© 2022 Gemeente Rotterdam